Ортопедичні матраци - Київ, Харків, Запоріжжя, Львів, Дніпро, Стрий Ортопедичні матраци - Київ, Харків, Запоріжжя, Львів, Дніпро, Стрий
CallBack
Кошик

Стіл обідній WILLIAM BLACK/CERAMICS CARRARA BIANCO TM AMF (547060)

Обідній стіл AMF William – прямокутна модель із закругленими кутами у сучасному виконанні. База – це яскрава «родзинка» цієї моделі. Виготовлена ​​з високоякісного металу та покрита порошковою фарбою. Внизу столу є пластикові заглушки, вони забезпечать збереження вашого покриття для підлоги. Стільниця виконана із штучного каменю, товщиною 12 мм. Даний матеріал забезпечить виробу міцність та довговічність. Обідній стіл AMF William – це краса, стиль, витонченість, якість, плавні лінії та багато іншого. Всі переваги обіднього столу в одному виконанні.

- Стільниця-штучний камінь 12 мм
- База-метал, покриття - порошкова фарба
- Пластикові заглушки

Штучний камінь

Штучний камінь (кераміка) – це найкращий матеріал для виготовлення стільниць для обідніх та кухонних столів. Його фізичні та механічні властивості, поряд з елегантністю та сучасністю оздоблень та кольорів дозволяють використовувати цей матеріал у будь-яких інтер'єрах, у проектах, що приділяють увагу естетичним деталям та характеристикам його компонентів.

Головні переваги:

  • Міцність, зносостійкість. На такому матеріалі рідко утворюються подряпини або відколи від ножа, ударів, інших гострих і важких предметів.
  • Термостійкий матеріал, який витримує високі та низькі температури.
  • Легкий догляд. Поверхня не має пористості, не вбирає воду, не вступає в реакцію з харчовими продуктами і протистоїть розмноженню бактерій і цвілі. Крім того, матеріал легко очищається теплою водою та губкою.
  • Довговічність. Колір не змінюється і не знебарвлюється під впливом сонячних променів.
  • Екологічність. Створюється кераміка з природних матеріалів - глина, пісок, граніт. Без смол та клейових основ. Є повністю натуральним продуктом і нешкідлива у побуті.

Правила догляду

Стіл виготовлений з високотехнологічних матеріалів, які невибагливі у догляді, навіть незважаючи на світлий колір, стіл можна мити за допомогою звичайних миючих засобів та протирати ганчіркою.

Характеристики:

Каркас: сталь
Колір каркасу: чорний
Ширина стільниці: 180 см
Глибина стільниці: 80 см
Висота виробу: 73 см
Матеріал стільниці: штучний камінь
Колір стільниці: Ceramics Carrara Bianco
Товщина стільниці: 12 мм
Вага виробу: 50 кг

Виробник: TM AMF (Україна)

Стіл обідній / сталь, штучний камінь / Україна


Габарити: 180х80х73 см

Відгуки

Залишити відгук
Повідомити про помилку
Повідомлення про помилку
Сховати форму