Ортопедичні матраци - Київ, Харків, Запоріжжя, Львів, Дніпро, Стрий Ортопедичні матраци - Київ, Харків, Запоріжжя, Львів, Дніпро, Стрий
CallBack
Кошик

Підліткові ліжка

Акційні пропозиції на сайті E-matras.ua Акційні пропозиції на сайті E-matras.ua Акційні пропозиції на сайті E-matras.ua
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10

Купити підліткове ліжко в Києві і з доставкою по Україні

Входження в підлітковий вік знаменується низкою змін в житті дитини, сприйнятті ним навколишнього світу, і особистий простір не є винятком. Школяр починає дорослішати, тому саме час змінити оздоблення дитячої кімнати, де казкові герої на шпалерах і ліжко у вигляді машинки, корабля або карети Попелюшки стають неактуальними. Новому спальному місцю слід приділити особливу увагу, оскільки від правильного положення в години сну безпосередньо залежить здоров'я інтенсивно зростаючого організму.

Зорієнтуватися в різноманітті пропонованих підліткових ліжок непросто. Вам може знадобиться двох'ярусне ліжко для двох дітей? Тому, перш ніж відправитися в магазин, потрібно проаналізувати основні аспекти вибору, згідно з якими ліжко повинно бути екологічним, якісним, функціональним, а також відповідати габаритам кімнати і смаковим уподобанням підлітка.

Матеріал виготовлення та поверхню. Найкраще, що можуть придбати батьки для улюбленого чада, - це спальне місце, основні елементи якого виконані з дерева. Купити дитяче підліткове ліжко в Інтернет магазині можна без проблем. Природний матеріал відрізняється повітропроникністю і низькою теплопровідністю, завдяки чому уві сні легко дихається, тепло взимку і прохолодно в жарку пору. Відмовитися від дерев'яного дитячого ліжка допустимо тільки в разі обмеженого бюджету, для якого цілком підійдуть варіанти на основі плит МДФ, виготовлених із спресованої деревної стружки. Інші матеріали не будуть сприяти зміцненню здоров'я представника підростаючого покоління.

Велике значення має основа данного дитячого підліткового ліжка. Для правильного положення хребта і повітрообміну необхідно, щоб воно було рівним і виконаним у вигляді поперечних рейок. Матрац повинен щільно прилягати до поверхні і мати достатню твердість. Прийнятними його наповнювачами вважаються кокосова койра, водорості і латекс.

Конструкція і функціональність. Сучасні меблевики пропонують безліч розробок, серед яких можна вибрати не тільки звичну, але і оригінальну конструкцію, що відповідає розмірам кімнати. Якщо необхідно заощадити простір, то підійде ліжко-горище зі спальним місцем у верхньому ярусі. Під ним можна раціонально розташувати стіл і тумби.

Підлітку напевно сподобається ідея підліткового ліжка-подіуму з висувним ложем і робочою зоною над ним. Вдень поверхню для сну забирається в тайник, вивільняючи додаткову площу, необхідну активному школяреві.

Перш, ніж купити дитяче ліжко в Києві, Харкові, Запоріжжі, Дніпропетровську чи іншому регіоні України, потрібно звернути увагу на такий важливий критерій при виборі, як функціональність. Перевагу слід віддати варіанту, що сприяє комфортному не тільки сну, але і зберігання речей. Дуже зручно, коли ліжко оснащене пеналом для білизни, книжковими полицями і висувними ящиками, де можна зберігати всі важливі для дитини предмети.

Батькам обов'язково потрібно брати до уваги також побажання майбутнього володаря нового дитячого ліжка для підлітка, оскільки вибирається воно вже не для дитини, а для підростаючої людини.

Повідомити про помилку
Повідомлення про помилку
Сховати форму